Sposób przygotowania

Mrożone truskawki i czarne porzeczki zalewamy zimną wodą. Gotujemy, aż komopt nam się ladnie zabarwi, a owoce będą miękkie około 15 minut. Następnie dodajemy cukier i mieszamy. Kompot odtsawiamy do ostygnięcie i przelewamy w duży dzbanek tak by każdy mógł sobie nalać do szklaneczki, albo od razu lejemy do szklanek. Idelanie smakuje latem do obiadu.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    taki domowy jest najlepszy:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna152

    pyszny
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię taki
  • 0
    363
    Opublikowano

    Kejti

    Domowy najlepszy :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !