Składniki:
mleko | 1 szklanka |
woda | 1/2 szklanki |
jajko | 1 sztuka |
mąka | |
sól | 1 szczypta |
sok buraczkowy | |
mleko | 3/4 szklanki |
rodzynki | 1/2 szklanki |
cukier waniliowy | do smaku |
cukier | do smaku |
twaróg | 30 dag |
mleko | 1 szklanka |
woda | 1/2 szklanki |
jajko | 1 sztuka |
mąka | |
sól | 1 szczypta |
sok buraczkowy | |
mleko | 3/4 szklanki |
rodzynki | 1/2 szklanki |
cukier waniliowy | do smaku |
cukier | do smaku |
twaróg | 30 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: