Sposób przygotowania

Krok 1 / 9

Mięso zalać 1 szklanką wody. Dodać do niego kostkę bulionu drobiowego. Gotować 5 minut od momentu wrzenia. Mięso zostawić w wywarze, żeby lekko przestygło.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam kurki, przepis do ulubionych:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    coś pysznego
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    to już wiem co zrobić z kurkami
  • 1
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    A u mnie kurek deficyt i biedna muszę się obejść smakiem póki co.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    elzbietar64

    fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Smakowita ta Twoja tarta :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    pyszna tarta aż ma się ochotę zjeść

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !