Sposób przygotowania

Krok 1 / 6

Na początku zrób zaczyn w bardzo dużym garnku: wszystkie składniki muszą być ciepłe, żeby ciasto wyrosło. Podgrzej mleko do temperatury pokojowej, dodaj cukier, tyle samo mąki( ok 15 dag) i ciepłe drożdże.


Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pozazdrościć, smaczne kluchy...
  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    Przepyszne! :)
  • 4
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Uwielbiam kluski parowe!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Aga20

    Re wel ka!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    edi

    bardzo pyszne ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    świetny pomysł z tymi grzybami :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mic

    z grzybkami- pomysłowo
  • 1
    original
    Opublikowano

    sunnymood

    Troszkę nie rozumiem waszych komentarzy. Jakimi grzybkami? To są kluski z borówkami/jagodami:):):)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszniutkie !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    suzana

    ekstra
  • 1
    original
    Opublikowano

    pestka

    bardzo dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !