Sposób przygotowania

Mięso pokroić w niezbyt cienkie plasterki. Na każdym położyć kawałek rozmarynu i złożyć plastry piętrowo - owinąć folią spożywczą i włożyć na kilka godzin do lodówki (najlepiej na dobę).
Mięso posmarować z obu stron oliwą (pozostawiając przyklejony rozmaryn) i grillować tradycyjnie lub na domowym grillu elektrycznym.
Solić po upieczeniu.

Komentarze

  • 2
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    <font color="maroon"><b>*** Serdecznie zapraszam do zapoznania się z moimi przepisami i pomysłami na bardzo zróżnicowane potrawy :) *** Każdy znajdzie tutaj coś dla siebie :)</b></font color="maroon">
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Oj, to by mi smakowało :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !