Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Pieczarkom odciąć nóżki. Kapelusze pieczarek zalać wodą i zagotować. Gotować ok. 10 minut, odcedzić, lekko przestudzić.


Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    uwielbiam połączenie mięsa i pieczarek!
  • 2
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Też bardzo lubię mielone z pieczarkami. Z roszponką jeszcze nie robiłam i konieczie muszę spróbować :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    świetny pomysł :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    dianix

    ja także uwielbiam, z serem i pieczarkami
  • 1
    dsc_1830
    Opublikowano

    norweska20

    bardzo lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !