Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Płaty śledziowe opłukać i osuszyć z wody. Następnie przekroić wzdłuż.


Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    caffee_tea

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Anio?eczek

    poproszę JEDNEGO KORECZKA :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agnieszka/gucio22

    ciekawe jakby do tych koreczków włożyć kawałeczek ogórka albo papryki?? I jeszcze jedno pytane można je przechowywać w słoiku jak tradycyjne płaty?
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    super
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    zgrabniutkie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    uwielbiam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !