Sposób przygotowania

Miód mieszamy z musztardą i oliwą. Następnie dodajemy sól i pieprz do smaku wedle uważania. Tak przygotowaną marynatą nacieramy udka z kurczaka, odkładamy do miski i odstawiamy na około 2 godziny. Po upływie tego czasu przekładamy udka do naczynia żaroodpornego, podlewamy odrobiną wody. Wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 180 stopni i pieczemy 70- 90 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    aginaa

    musza byc pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kas2

    uwielbiam marynatę miodową, palce lizać (dosłownie!)
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    palce lizać
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    pyszności
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iwona26

    Wypróbowałam i bardzo pyszne!!
  • 3
    original
    Opublikowano

    Urszula5

    ciekawy przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    fijolek91

    super:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    uwielbiam takie marynaty
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ale to pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !