Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Mięso myjemy, osuszamy, kroimy w plastry. Olej mocno rozgrzewamy, podsmażamy na nim mięso z obu stron. Podlewamy wodą.


Spróbuj również

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    takie mięsko lubię...
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    coś pysznego
  • 1
    original
    Opublikowano

    owocówka

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Bardzo apetyczne mięsko. Ładnie przyrumienione, w dodatku ta zieleninka.
  • 3
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Jedzenie takiej potrawy to prawdziwa przyjemność.
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    pyszne pozazdrościć obiadu
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    wyśmienite
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    pyszna :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczne mięsko
  • 1
    original
    Opublikowano

    berys18

    apetycznie się prezentuje
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Takie mięso bardzo lubię.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    pysznie wygląda, a ja bardzo lubię smak i zapach koperku więc na pewno będzie mi smakowało :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    bardzo smaczna :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    pajbek

    Pyszności :-) obiad super!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Alex_M

    dobre miesko :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    pyszne danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !