Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pomidorowe sznycelki

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mielone mięso wieprzowe 50 dag
Bułka tarta klasyczna Prymat 10 łyżek
pomidor
sól, pieprz
tymianek 2 (suszony)

Przepis i sposób przygotowania na: Pomidorowe sznycelki

Mięso mieszamy z bułka tartą, doprawiamy pieprzem, sola i tymiankiem. Pomidora sparzamy, obieramy i kroimy w małą kostkę. Dodajemy do mięsa i wyrabiamy masę. Formujemy sznycle i lekko spłaszczamy. Pieczemy ok 20 minut w piekarniku z termoobiegiem rozgrzanym do 180 stopni C

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak