Sposób przygotowania

mięso umyć oczyścić na patelni rozgrzać olej i obsmażyć mięso ok.5min.oprószyć je ziołami prowansalskimi,solą,pieprzem i smażyć jeszcze kolejne 5min.po tym czasie zdjąć mięso z patelni i zawinąć w folię aluminiową by nie wystygło,sałaty i warzywa i owoce umyć,sałaty porwać,truskawki odszypułkować i pokroić na ćwiartki,ogórka zetrzeć na tarce do mizerii ze skórką,porwane sałaty wymieszać z truskawkami i ogórkiem,obłożyć plastrami mięsa polać jogurtem wymieszanym z umytą i posiekaną zieleniną,sokiem z limetki,marynowanym pieprzem oraz solą.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    fajna sałatka
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    fajna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !