Sposób przygotowania

Kurczak paluszki lizać! Proste i smaczne danie. W dodatku samo się piecze!

Udka przekrój na pół. Przypraw papryką i solą. Włóż do naczynia, “powtykaj” cząstki jabłek. Dodaj wodę do naczynia z mięsem.

Piecz w nagrzanym do 210 stopni piekarniku przez 1h. Zajrzyj kilka razy i podlewaj sosem który się wytworzył.

Miękkie, soczyste i aromatyczne:)

Podawaj z ryżem.

Komentarze

  • 0
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    gottrina

    smakowity kurczaczek
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    jaka złociutka skórka,super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mariola7

    wyśmienity
  • 0
    original
    Opublikowano

    smerfetka79

    na pewno jest smaczny:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    kurczak i jablka mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    krystyna330

    wyglada apetycznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Lubię takie dania :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !