Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Liście odcinam od buraków, bulwy obieram i kroję w niezbyt dużą kostkę, liście natomiast oddzielam od siebie odcinając zrost, dokładnie myję i kroję w centymetrowe paski.


Komentarze

  • 1
    th23
    Opublikowano

    ttrytka

    już się nie mogę doczekać kiedy będę można zrobić z botwinki zupki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andysz

    mmmmmmm super!;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    zjadłabym,szkoda że nie sezon na botwinkę
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna152

    lubie taka zupke
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    pyszna zupka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !