Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Mielimy mięso, 1,5 cebuli, 4-5 ząbków czosnku i 1 kajzerkę. Kajzerkę namaczamy wcześniej w wodzie i do mielenia wyciskamy nadmiar wody. Pęczek natki kroimy i również wrzucamy do miski. Dodajemy 1 jajko i mieszamy. Następnie dodajemy soli, pieprzu i przyprawy do mięsa mielonego do smaku. Ale to już wg uznania jak kto woli. I mieszamy.


Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    bgs1984

    :) mniam:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    bgs1984

    :) mniam:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    z natką jeszcze nie robiłam..:) dodaje do swojej ksiegi..:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    aromatyczne, super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    mniam :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    z zieleninką
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    extra
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    robiłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !