Sposób przygotowania

Na oliwie podsmażamy wyciśnięty przez praskę czosnek, dodajemy szpinak, doprawiamy solą i pieprzem i dusimy na wolnym ogniu aż odparuje nadmiar wody. Pod konie dodajemy pokruszony ser pleśniowy, mieszamy.

Szpinak przekładamy do naczynia żaroodpornego, układamy na nim kawałki łososia, uprzednio oprószone solą, pieprzem i koperkiem.

Całość posypujemy startą mozarellą i wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 180C na ok 30-35 minut.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Urszula5

    bardzo lubię zarówno szpinak jak i łososia więc pewnie mi posmakuje
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    rewelacja !
  • 0
    original
    Opublikowano

    Beata73

    wspaniały łosoś

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !