Sposób przygotowania

Równej wielkości ziemniaki, szorujemy a następnie gotujemy w mundurkach w osolonej wodzie.

Przekrajamy na połówki i wydrążamy miąższ łyżeczką. Ziemniaczane łódeczki smarujemy masłem i zapiekamy w 180C aż się przyrumienią.

Miąższ ziemiaczany mieszamy z kawałkami makreli, posiekanymi korniszonamii cebulką oraz koperkiem. Doprawiamy do samku solą i pieprzem.

Sałatką napełniamy przypieczone ziemniaczki.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    Ciekawa kompozycja. Może być świetne jako przekąska podczas imprezy!
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka189

    Ja właśnie serwowałam je na imprezce, ważne by dobrze podpiec ziemniaczki by były chrupiące.
  • 0
    original
    Opublikowano

    manaika

    mmmmm super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Beata73

    super przegryzka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !