Sposób przygotowania

Cebulkę kroimy w prążki, czosnek w drobną kostkę i smażymy razem na tłuszczu. Przyprawiamy przyprawą Kucharek. W naczyniu żaroodpornym układamy udka (wcześniej ugotowane), posypujemy je przyprawą do kurczaka i obkładamy usmażoną cebulką. Do kurczaka wlewamy groszek wraz z zalewą. Przykrywamy. Zapiekamy 30 minut w piekarniku nagrzanym do 180 st. C. Smacznego!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    pomysłowe
  • 0
    img_2131687142106
    Opublikowano

    eeee

    coś nowego ale ja nie przepadam za groszkiem :P na ciepło z marchewka lubie ale z puszki jako dodatek to nie bardzo dodałabym kukurydze hahaha :) ale pomysł super
  • 0
    img_2131687142106
    Opublikowano

    eeee

    coś nowego ale ja nie przepadam za groszkiem :P na ciepło z marchewka lubie ale z puszki jako dodatek to nie bardzo dodałabym kukurydze hahaha :) ale pomysł super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    mniam mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !