Przepis i sposób przygotowania na: Mielone z cukinią w orzechowej panierce
Orzeszki rozdrabniamy tłuczkiem do mięsa. Z masy formujemy kotleciki, obtaczamy w orzeszkach i smażymy na rozgrzanym tłuszczu.
Smacznego!!!
filet z kurczaka | 1/2 kg |
cukinia | |
cebula | |
siemię lniane | 1 łyżka |
jajko | |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 6 łyżek |
kasza manna | 8 łyżek |
czosnek | 1 ząbek |
orzeszki ziemne | 400 g |
przyprawa do potraw Kucharek | |
pieprz | |
sól | |
tłuszcz do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: