Sposób przygotowania

PŁUCA OCZYSZCZAMY , ZALEWAMY WODĄ I GOTUJEMY 20 MIN. ODCEDZAMY STUDZIMY I KROIMY W KAWAŁKI, CEBULE OBIERAMY I KROIMY W PIÓRKA I SMAŻYMY NA OLEJU DODAJEMY PŁUCA I DUSIMY 6 MIN, WLEWAMY 3 SZKL, WODY, DODAJEMY KOSTKĘ, PIEPRZ, VEGETĘ, ZIOŁA I MAGGI, WKŁADAMY LIŚCIE LAUROWE I DUSIMY JESZCZE 15 MIN. MĄKĘ MIESZAMY Z 100 ML. WODY, WLEWAMY DO GULASZU I CAŁY CZAS MIESZAMY I GOTUJEMY JESZCZE OKOŁO 1 MIN.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !