Sposób przygotowania

fasole myjemy i zalewamy zimnym wywarem, gotujemy i odstawiamy na 2 godziny. kapustę pokroić w kostkę wraz z obranymi ziemniakami, dodać do fasoli pod koniec gotowania. smietane wymieszana z mąką połączyć z zupą., doprawic i zagotować.

Komentarze

  • -4
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    wygląda okropnie!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Sylwia31

    nie życzę sobie takich komentarzy, proszę przyjrzeć się swoim przepisom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    SylwiaMagdaSabin

    może i wygląda ale jest smaczna:-)))
  • 3
    original
    Opublikowano

    ronald88

    dla mnie też smaczna
  • 3
    original
    Opublikowano

    parysek10

    Pyza Smaczna, chyba nie wygląd jest najważniejszy, lecz smak.
  • -2
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    smak jest najważniejszy, ale nikt mi nie powie, że coś wyglądające tak właśnie jest dobre!
  • 2
    original
    Opublikowano

    SylwiaMagdaSabin

    a nieważne, nie podoba się nie parz na przepis i tyle:-) pozdrawiam:-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Pyza nieSmaczna, zachowujesz się jak totalna ignorantka. Wrzuć na luz, bo tylko nabijasz sobie punkty za wypisywanie tych nic nie wnoszących bzdur. Zajmij się swoimi wątpliwej jakości przepisami.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !