Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Gotujemy ryż przez ok 4min i wkładamy pod pierzynę na ok 40min. Kroimy cebulę w kostkę i smażymy na złoto. Wszystkie składniki mieszamy i doprawiamy solą i pieprzem.


Komentarze

  • 3
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    no proszę...... jakie mamy zdolne młode gospodynie.... super!
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    uwielbiam!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    emeslive

    Pyszne tradycyjne jedzenie godne polecenia!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    uwielbiam takie gołąbki
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    i do tego sosik- pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Gosia20

    nie ma to jak gołąbki
  • 1
    original
    Opublikowano

    sara1

    apetyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Bardzo lubię a tak dawno nie robiłam.......
  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    ja zjadłabym z ziemniakami tj robiła Gessler w jednym z programów

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !