Sposób przygotowania

Pokrojoną w kostkę I przyprawioną wołowinę podsmażałam partiami na patelni, do zbrązowienia i przekładałam do rondla, gdzie się dusiła. Dalej na patelni podsmażyłam cebulę i dodałam do mięsa. Następnie, też partiami smażyłam na patelni małe pieczarki, pilnując, żeby się smażyły a nie dusiły we własnym soku .
Dodałam pieczarki do duszącego się mięsa z cebulą, wrzuciłam suszone pomidory i podlewałam rosołem co jakiś czas, aż udusiło się wszystko na miękko. Wtedy dodałam zalewę pomidorową i zagotowałam.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    smaczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Nemsik

    muszę spróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    extra
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Bardzo lubię to danie, choć jeszcze z suszonymi pomidorami nie jadłam :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wacław

    uwielbiam to danie,pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Klausia

    lubię to danie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !