Sposób przygotowania

Makaron gotujemy wg przepisu. Na oleju podsmażamy pokrojone na kawałki mięso z kurczaka ( miałam filety z uda). Na osobnej patelni podsmażamy cienką warstwą pieczarki, na maśle z odrobina oleju. Dodajemy do kurczaka i na tej samej patelni podsmażamy pokrojonego pora ( bez zielonych liści) i też przekładamy do kurczaka. Podlewamy wodą od makaronu i dusimy do miękkości. Doprawiamy, dodajemy śmietanę ( nieukwaszona), zagotowujemy. Sosem polewamy makaron.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    dodałem do książki:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    polecam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszny obiadek
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    bardzo smacznie to wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !