Sposób przygotowania

Karkówkę umyć, pokroić w plastry, cienko rozbić. Opószyć solą i pieprzem. Wszystkie przyprawy wsypać do jednej miski, dodać musztardę, olej, koncentrat i keczup, wymieszać . Marynatą posmarować mięso, odstawić na 1-2 godz do lodówki. Ułożyć w natłuszczonej brytfance, zalać 1/2 szkl. wody. Dusić pod przykryciem ok. godz i 20 min.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka107

    muszę spróbować
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super przepis
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    na pewno ciekawie smakuje
  • 1
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    super smak musi mieć ta karkówka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    fantastyczne mięsko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !