Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Nóżki z kurczaka nacinamy wzdłuż do samej kości, a następnie delikatnie staramy się pozbyć kości. Mięso rozbijamy tłuczkiem


Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Też czasem robię faszerowane nóżki. Ale nigdy nie robiłam z dodatkiem orzechów:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    nóżki pięknie podano do stołu...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    apetyczne, aż ślinka leci ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Trochę pracochłonne, ale warto się pomęczyć :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    aleksa123

    świetne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    bardzo pomysłowe i zupełnie inne "spojrzenie" na udka.
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    *nóżki
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    bardzo lubię takie dania

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !