Sposób przygotowania

Na oleju usmażyć na rumiano plasterki bekonu. Bekon przełożyć na ogrzany talerz, a na tym samym tłuszczu usmażyć połówki pomidorków koktajlowych. Doprawić do smaku solą, pieprzem, czosnkiem granulowanym, płynną przyprawą do zup i ziołami.
Podawać z pieczywem.

Komentarze

  • 3
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    <font color="orange"><b>*** Serdecznie zapraszam do zapoznania się z moimi przepisami i pomysłami na bardzo zróżnicowane potrawy :) **** Każdy znajdzie tutaj coś dla siebie :)</b></font color="orange">
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    super
  • 1
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    szkoda że bez zdjecia
  • 4
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    Zdjęć kulinarnych to jam tysiące, tylko problem polega na tym, że nie zawsze jestem w stanie się przez nie przekopać, żeby znaleźć te właściwe .)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !