Sposób przygotowania

Cukinię dokładnie umyć, osuszyć ręcznikiem papierowym. Pokroić cukinię w plastry o grubości ok. 1, 5 cm. Wydrążyć nasiona. Dwie łyżki oliwy wymieszać dokładnie z 2 łyżkami czosnkowego sosu chili. Następnie posmarować krążki cukinii z obu stron. Oprószyć solą i pieprzem. Odstawić na co najmniej godzinę do lodówki. Na patelni rozgrzać pozostałą oliwę. Ułożyć krążki cukinii. Do każde krążka wbić po jednym jajku, oprószyć solą oraz pieprzem. Smażymy na małym ogniu z obu stron.


mój nick muchomor

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    staropolanka5

    inaczej i smacznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    jozefinach

    Wygląda pysznie.
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kate131

    świetny pomysł
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dariusz8

    super pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !