Sposób przygotowania

Pieczarki umyć, osuszyć, pokroić w plasterki. Cebulę obrać posiekać drobno. Polędwicę pokroić w kostkę. Natkę pietruszki posiekać. W rondelku rozpuścić masło, dodać posiekaną cebulę oraz pokrojone pieczarki. Dusimy pod przykryciem do miękkości pieczarek. Doprawić do smaku solą, pieprzem oraz sosem sojowo-grzybowym. Pod koniec duszenia dodać pokrojoną polędwicę drobiową. Dusić razem jeszcze 5 minut. Dodać posiekaną matkę pietruszki, wymieszać.

mój nick muchomor

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Akna

    Brzmi apetycznie, wyprobuje :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    krysia50

    smaczny gulasz

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !