Sposób przygotowania

Pomidory, paprykę i ogórki drobno pokroić. Cebulkę posiekać, zeszklić na 2 łyżkach oleju. Warzywa wymieszać z cebulą, ziołami i serem, doprawić. Parówki obrać z osłonek i przekroić wzdłuż na pół, nie przecinając ich do końca. Ułożyć na blasze i lekko rozchylić. Do środka nakładać przygotowany farsz, wierzch polać keczupem. Piec ok. 20 min w temp. 170st.

Komentarze

  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    rewelacyjny pomysł i wykonanie!
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    doskonały pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    palce lizać :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina45

    super pomysł :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    dodi

    super muszę zrobić
  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    super smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !