Sposób przygotowania

Bułkę tartą mieszamy z solą oraz papryką ostrą. Dodajemy posiekany koperek, starty parmezan oraz sok wyciśnięty z jednej cytryny i oliwę z oliwek - mieszamy. Dzwonki łososia dokładnie myjemy, osuszamy a następnie układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia i nakładamy przygotowaną wcześniej panierkę. Zapiekamy ok 15 min w temp. 180’C, na złoty kolor. Smacznego !!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Uwielbiam rybki :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    banditka

    Iwusia super !
  • 1
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    ja tezlubię ale ostatnio cięzko kupić dobrą
  • 1
    original
    Opublikowano

    jozefinach

    Uwielbiam łososia
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super połączenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    lubię ryby w każdej postaci
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    uwielbiam łososia

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !