Sposób przygotowania

Na początek buraki wrzucić do garnka z wodą i gotować tyle czasu aż będą miękkie . a następnie obrać skórkę i potrzeć na tarce o średnich oczkach. Następnie rzodkiew i chrzan również ugotować można razem aż będą miękkie i potrzeć na tarce w paski o średnich oczkach. .Następnie osobno ugotować ziemniaki w obierkach i gotować około 15 minut we wrzącej wodzie.a następnie ziemniaki obrać ze skórki i pokroić w kostkę . Marchewkę gotować we wrzącej wodzie około 10 min i potrzeć na tarce o grubych oczkach .Jabłko obrać ze skórki i potrzeć na tarce w paski . Doprawić do smaku sola i pieprzem.Dobrze wymieszać .

Komentarze

A Ty, co o tym myślisz?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !