Sposób przygotowania

Mięso pokroić w kosteczkę.Na patelni rozgrzać olej i podsmażyć mięso ,następnie dodać pokrojoną cebulę ,posolić ,posypać pieprzem i podlać bulionem.Dusić pod przykryciem pół godziny.Następnie pokroić paprykę w paski,pomidory w kostkę ,czosnek posiekać.Warzywa przesmażyć na patelni i dodać do mięsa.Dusić wszystko jeszcze do miękkości mięsa.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    U nas byłby to gulasz wołowy z warzywami :-) Jak zwał tak zwał, ale jest smaczne.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    fajny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !