Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Białą kapustę szatkujemy, solimy i odstawiamy, aby zmiękła


Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    rewelacja
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    pyszny
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    uwielbiam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    bardzo lubię taki bigos
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    też tak gotuję pół na pół
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    przpyszny bigosik
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    smaczny bigosik
  • 0
    10257115_10153256927827125_4985002753991463258_o
    Opublikowano

    Zdzisław

    lubie taki mieszany bigos

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !