Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Plat boczku myjemy i przyprawiamy sola , pieprzem , wegeta oraz granulowanym czosnkiem , oprocz tego robimy dziurki nozem i w kazda wkladamy po zabku czosnku az do zuzycia wszystkich , zwijamy w rulon i wiarzemy nitka lub spinami wykalaczkami . Odstawiamy do lodowki na 24 godziny .


Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    smacznie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    freekate

    Mam to ustrojstwo, ale pieczone w nim mięso zawsze wychodzi mi strasznie suche;/ Czy zawijanie w folię i pieczenie tym systemem załatwi problem? Bo jednak chciałabym tego czasem użyć a ten przepis wygląda zachęcająco:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !