Sposób przygotowania

Z mąki, jajka i wody zagnieść ciasto, rozwałkować i pokroić w paseczki następnie ugotować w osolonej wodzie. Kapustę należy wycisnąć z soku, ugotować i odcedzić. Słoninkę usmażyć z cebulką. Wszystko razem wymieszać. Doprawić do smaku pieprzem i solą. Smacznego:)

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    rutynka

    Bardzo lubię:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    extra
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    na pewno smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    edi

    muszę takie kiedyś zrobić:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Papryczka

    proste ale smaczne danie
  • 0
    beztytulu
    Opublikowano

    marzenciak1985

    super
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    zdzichu

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    mniam
  • 0
    14589962_10208420256398366_6230213560350416002_o
    Opublikowano

    Wiesława1

    Ja uwielbiam ale robię ze świeżej kapusty.Bardziej mi smakują.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    tylko z kiszoną i w zimie syta potrawa...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !