Sposób przygotowania

Mięso należy umyć i zamarynować co najmniej na 4 godziny w chłodnym miejscu w marynacie: 2 łyżki oleju wymieszać z przyprawą curry Prymat, przyprawą do dań Kucharek oraz z przeciśniętym przez praskę czosnkiem- natrzeć tym mięso. Po 4 godzinach lub najlepiej po całej nocy upiec w piekarniku przez około 1 godzinę. Podawać z sosem ciemnym. Smacznego!;)

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    jerry1

    rewelacja!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    IrenaM

    właśnie się biorę za pieczenie, mam nadzieję, że mojej też godzina wystarczy :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Aga20

    nigdy nie jadlam karkowki z curry. Koniecznie musze sprobowac!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    extra
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    lubię
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    ślicznie podana
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    dobre
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    mniam, moje ulubione mięsko
  • 0
    original
    Opublikowano

    paulina2157

    pieknie podana zabieram do ulub.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !