Sposób przygotowania

Zagotować 1,5 l wody.Włożyć rybę i gotować około 5 min Dodać pokrojone w plasterki pory i posiekane pieczarki.Gotować dalsze 5 min.Przyprawić solą,pieprzem i maggi.Żółtko rozprowadzić winem i śmietaną.Rybę wyjąć z zupy i pokroić w drobne kawałki.Włożyć z powrotem do zupy;dodać roaprowadzone winem żółtko,drobno pokrojoną pietruszkę i szczypiorek.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczna zupka:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    nie wiem jak te pieczarki się komponują...
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    smakowita
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mic

    nie spotkałem się z taką
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ciekawa zupka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Ciekawe połączenie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Beata23

    fajna zupka
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    berys18

    fajna zupa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !