Sposób przygotowania

Ziemniaki obieramy,kroimy w plasterki,grubsze plastry boczku kroimy w kosteczkę.Na patelnie wok wlewamy odrobine oliwy wrzucamy plasterki ziemniaków podsmarzamy tak by stały się mięciutkie i nabrały koloru,gdy ziemniaczki będą miękkie wrzucamy boczuś,podsypujemy do smaku przyprawą kucharek i jeszcze chwilke dusimy pod przykryciem.Smacznego!!!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne danie !
  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Pycha.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kas2

    z woka jeszcze nie próbowałam, ciekawy pomysł
  • 3
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    ale super!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna152

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    paula99926

    pychotka
  • 2
    original
    Opublikowano

    jola1508

    przepis zapowiada się bardzo smacznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    uwielbiam takie ziemniaczki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !