Sposób przygotowania

Fasolę namoczyć na kilka godzin.Następnie gotować w wodzie w której była namoczona.Dodać liść laurowy i ziele angielskie Boczek i kiełbaskę pokroić w paski i podsmażyć na oleju.Dodać łyzeczkę słodkiej papryki i wymieszać .Podsmażoną zawartość patelni przełozyc do garnka z miękką już fasolkąNa patelni następnie przesmażyć koncentrat pomidorowy i dołozyc do garnka z fasolą.Wszystko doprawić solą i pieprzem Na koniec dodać roztarty w dłoni majeranek

Komentarze

  • 0
    th23
    Opublikowano

    ttrytka

    robie jutro
  • 1
    th23
    Opublikowano

    ttrytka

    robie jutro
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Luki

    lubię Fasolkę
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    uwielbiam :)
  • 3
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    lubie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !