Sposób przygotowania

warzywa obrać umyć,marchew p[okroić w plastry,fasolkę ugotować w osolonym wrzątku na półtwardo osączyć,natkę koperek opłukać i posiekać,sałatę opłukać,mięso umyć i pokroić w cienkie plastry podsmażyć na oleju na złoty kolor doprawić do smaku solą i pieprzem,jogurt wymieszać z majonezem,sokiem z cytryny,natką i koperkiem doprawić do smaku solą i pieprzem wymieszać na talerzu rozłożyć liście sałaty na nich ugotowane warzywa oraz mięso całość polać sosem podawać z pieczonymi ziemniakami.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Justyna87

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    proste a pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super danie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    pyszne danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !