Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Kapustę płuczemy i gotujemy do miękkości z dodatkiem kostki bulionowej.Grzyby moczymy i gotujemy,następnie odsączamy i kroimy w małe kawałki lub paski. Cebulę siekamy,słoninę kroimy na małe kawałki i z grzybami podsmażamy na maśle i dodajemy do kapusty. Doprawiamy solą i pieprzem


Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    dziś u mnie łazaneczki :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    tak, to super danie:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    msmariusz

    u mnie za 2 dni
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andysz

    pycha!!;))
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    uwielbiam łazanki, ale zawsze makaron robie sama
  • 1
    dr
    Opublikowano

    agataw1990

    moje ulubione

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !