Sposób przygotowania

Na dól blachy układamy pól ugotowanych ziemniaków, pokrojonych w talarki. Smażymy na niedużym oleju pieczarki z pieprzem i solą. Kiedy już się usmażą studzimy je i wykładamy do blachy na ziemniaki. Smażymy cebulę z mięsem mielonym, jak do spaghetti. Dodajmy do tego zamiast koncentratu ketchup ostry i ewentualnie przyprawiamy. Kładziemy to na pieczarki. Przykrywamy resztą ziemniaków, również pokrojonych w talarki. Tarkujemy ser na wierzch. Podpiekamy w piekarniku aż się ser rozpuści. Smacznego!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    treonina

    fajny pomysł na obiad
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    luki1984

    zgłodniałem...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !