Sposób przygotowania

Ziemniaki, marchew oraz cebulę obieramy. Ziemniaki kroimy w plastry, marchew w kostkę, cebulę w piórka. Kiełbasę kroimy wzdłuż na 4 częśći a nastepnie w kostke. Do pokrojonych warzyw dodajemy brukselkę oraz kiełbaske - wszystko mieszamy z dodatkiem soli i pieprzu. Przekładamy do garnka, wlewamy 0,5 szklanki wody i dodajemy 2 łyżki smalcu - całosc dusimy 40 minut.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    świetna potrawka
  • 2
    original
    Opublikowano

    msmariusz

    smacznie
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    ciekawe i smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !