Sposób przygotowania

Umytą porcję rosołową włożyć do garnka z wodą i zagotowac.Zdjąć szum i dodać obrane warzywa - gotować do miękkości.Pieczarki obrać,pokroić i włożyć na teflonowa patelnię,posolić i posypać pieprzem - smażyć a następnie z wytworzonym sosem wlać do zupy.Wsypać makaron i gotować do miekkości makaronu.Śmietanę rozrobić wrzącą zupą,dodać natkę dokładnie wymieszac i wlać do zupy.Zupę dosmakować solą i pieprzem.
Smacznego.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Bardzo apetyczna i kolorowa zupa pieczarkowa.
  • 3
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    to jest moja zupka a niewiele ich lubię...
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pyszna zupka
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszna ,a ja zawsze robię z ziemniakami-muszę spróbować z makaronem :)
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    moja ulubiona!!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    lubię ,też robię często z makaronem
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczna zupka
  • 2
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    pyszna zupa, apetycznie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    już dawno nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Pyszna zupa
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Bardzo smaczna zupa :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !