Sposób przygotowania

Filety umyć i osuszyć , a następnie oprószyć solą oraz pieprzem i obsmażyć przez około 5 minut. Miąższ awokado pokroić w cienkie plasterki . Cebule pokroić w słupki . Gruszkę pokroić na ćwiartki , a następnie w plastry. Umyte i osuszone liście sałaty porozrywać na mniejsze kawałki . Wszystkie rozdrobnione składniki wymieszać ze sobą i sałatkę rozłożyć na 4 talerzach. Usmażone filety pokroić w plastry i ułożyć na sałatce. Musztardę dokładnie wymieszać z solą , miodem , octem , olejem i pieprzem . Na koniec dodać melisę i tak przygotowanym sosem polać sałatkę .

Komentarze

A Ty, co o tym myślisz?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !