Sposób przygotowania

Cebulę pokroić i podsmażyć na oleju. Dorzucić pokrojone w plasterki pieczarki, pokrojoną w drobną kostkę paprykę i cienkie plasterki pora. Podsmażone warzywa przełożyć do żaroodpornego naczynia.
Mięso zmielić i podsmażyć,przyprawiając obficie pieprzem i solą. Wymieszać z warzywami. Dodać ugotowany pęczak. Część startego sera wymieszać z kaszą z warzywami. Resztę sera rozłożyć na wierzchu mieszanki.

Zapiec w piekarniku w temperaturze 200 st do czasu zrumienienia sera.

Smacznego

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    foczka-ks

    peczk ciekawy do sałatki
  • 3
    original
    Opublikowano

    Anio?eczek

    super pomysł!
  • 1
    original
    Opublikowano

    sunnymood

    jeszcze nie jadłam sałatki z pęczakiem

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !