Sposób przygotowania

Mięso umyć, osuszyć i zmielić.
Cebulę, paprykę i pieczarki pokroić w kostkę.
Czosnek przecisnąć przez praskę lub również pokroić w kostkę.
Wszystkie składniki umieścić w misce, dodać jajka, bułkę tartą, wodę i przyprawy i wyrobić masę.
Z masy formować kotleciki, panierować w bułce tartej i smażyć na oleju po około 4 minuty z każdej strony.
Podawać z dowolnymi dodatkami.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    lubię takie mielone z różnymi dodatkami
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    ja też , są zupełnie inne w smaku :)
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    i zawsze można coś innego wykombinować
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    i zawsze można coś innego wykombinować
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    wspaniałe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !