Sposób przygotowania

Pieczarki obieramy, kroimy w kotkę. POdduszamy na oleju.

Kiełbasę wiejską kroimy w plasterki i podmsżamy na patelni , dodająć do lekko podduszonych peczarek, dodajemy przyprawę, Smażymy 5 minut.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mic

    swient pomysl dodajac pieczarki
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    LuKaSz4761

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    LuKaSz4761

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    berys18

    pyszności

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !