Sposób przygotowania

Kabanosy kroimy na trzy centymetrowej długości kawałki i nabijamy na wykałaczki. Następnie nadziewamy plasterek ogórka, kawałek żółtego sera,a na końcu kawałek papryki.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    LuKaSz4761

    Extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    super
  • 4
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    fajna przekąska
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    fajne nie tylko w karnawale:)
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    super koreczki na wiele okazji
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    nie tylko na karnawał
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    fajna przekąska
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    Fajna przekąska
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kasia36

    Smaczna przekąska
  • 1
    original
    Opublikowano

    ONY_za_kare

    smaczna propozycja
  • 3
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    smaczne koreczki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    przepadam za takimi
  • 1
    original
    Opublikowano

    Janina

    Fajna zakąska;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    pyszna przekąska
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Pyszny pomysł :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !