Pełen smaków e-magazyn kulinarny

Sposób przygotowania

Makaron gotujemy do miękkości w lekko osolonej wodzie. Do gotującego się makaronu ryżowego dodajemy łyżeczkę oleju, żeby makaron nie zlepił się. Po ugotowaniu makaron odcedzamy. Kapustę pekińską oczyszczamy, a następnie szatkujemy. Paprykę czerwoną oraz żółtą myjemy, wycinamy ze środka gniazda nasionek, a następnie kroimy w kostkę. Ogórki kiszone kroimy również w kostkę. Fasolę czerwoną, kukurydzę oraz groszek z puszki odcedzamy. Pomidory dokładnie myjemy, obieramy ze skórki, a później kroimy w kostkę. Wszystkie te składniki bardzo dokładnie mieszamy, a następnie dodajemy do tego majonez oraz sałatkę doprawiamy do smaku pieprzem oraz solą według własnego uznania. Całość bardzo dokładnie mieszamy.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    pioge7

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !